Aruci maakt zijn producten nog steeds zoals ze ooit werden bereid in de oude recepten van de Siciliaanse traditie met behulp van echte en gezonde ingrediënten.

Dolci

Over Aruci

Het verhaal van Aruci begon lang geleden maar oud is het nog niet. Het is het verhaal van een grootmoeder, Nonna Giorgina, die een enorme passie had voor snoep en een liefde voor bakken. Haar “zoete erfenis” was zo kostbaar dat het van generatie op generatie werd doorgegeven. Het zijn nog steeds haar recepten en haar oven die ze gebruiken om deze heerlijke koekjes in te bakken.

Aruci maakt zijn producten nog steeds zoals ze ooit werden bereid in de oude recepten van de Siciliaanse traditie met behulp van echte en gezonde ingrediënten.

Aruci-producten zijn meer dan typische Siciliaanse producten. Het is een keuze om onze eigen tradities in stand te houden en waarde te geven aan ingrediënten van boer tot bord zoals sesam, amandelen, pistachenoten en hazelnoten die worden omgezet in authentieke en unieke creaties, zegt Giovanni Puglisi, de bakker van Aruci.

Onze geselecteerde producten voldoen aan de wensen en behoeften van veeleisende en verfijnde klanten. De zorgvuldige keuze van fijne ingrediënten is het resultaat van de band tussen verleden en heden, tussen de vakkundige herwerking van de traditionele recepten en de moderne productiemethoden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.