Ons verhaal

Casa Mantellina,

De naam zegt het al zelf, Huis Mantellina.
Ons hart en onze roots liggen in Sicilië, Piazza Armerina om precies te zijn.  Onze boerderij ligt op een boogscheut van Villa Romana Del Casale. Dat is een Romeinse villa boordevol prachtige vloermozaïeken van circa 300 na Christus. Zeker een bezoek waard wanneer je in Sicilië bent !

Onze familie heeft altijd heel kort bij de natuur gestaan en geleefd van het land. Tot op de dag van vandaag is dat land nog steeds in onze familie en oogsten we jaarlijks onze olijven zelf. We brengen ze zelf naar de lokale oleificio (hier worden de olijven gewassen en geperst) en nadien bottelen we deze handmatig. Op ons land werd er nooit met chemicaliën gewerkt en hier zijn we dan ook heel trots op. De producten die wij aanbieden zijn ook grotendeels van biologische oorsprong en we streven ernaar om in de toekomst 100% biologische producten aan te kunnen bieden. De boeren waarmee we samen werken kennen we allemaal persoonlijk en we gaan ook regelmatig op bezoek bij hen. Al is het maar om op de koffie te gaan of samen van een wijntje te genieten.

Wie zijn wij?

Carlo is de Siciliaan van hen beide. Hij groeide op in Genk en was van kinds af aan al gepassioneerd door wagens, Italiaanse wagens weliswaar. Hij maakte van zijn passie zijn job en werd een succesvol autoverkoper. Onderhandelen en verkopen is voor hem zoals ademen, het gebeurt vanzelf. Carlo droomde er altijd van om een eigen winkel te openen gespecialiseerd in Siciliaanse delicatessen en deze droom werd werkelijkheid want…

Samen met Kelly, de partner van Carlo, begint hun avontuur hier. Letterlijk hier. Op deze website. Carlo en Kelly delen hun liefde voor Sicilië, lekker eten en genieten van het leven. Kelly is gepassioneerd door de natuur en natuurlijke, gezonde voeding. Voor haar is het erg belangrijk dat de producten die ze aanbieden puur en van de beste kwaliteit zijn en dat de boeren respect hebben voor de natuur en hun product. Samen gaan ze ook zorgen om zoveel mogelijk producten van biologische oorsprong aan te bieden. Kelly houdt ook van koken en zij zal regelmatig lekkere gerechten bereiden en delen via de Facebook en Instagram van Casa Mantellina.
De creatieveling van hen twee dus…    

Oorspronkelijk zijn ze Limburgers maar uiteindelijk streken ze neer in het hart van Aarschot. Het initiële plan was om te starten met deze webshop maar het lot besliste hier anders over…

Binnenkort hierover meer…!

Binnenkort hierover meer…!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.