Cantina Marilina

Innovatief, authentiek, ambachtelijk, diversiteit, harmonie, heerlijke geuren, Zuidoost Sicilië, liefde voor de natuur. Het zijn maar enkele kenmerken die Cantina Marilina beschrijven.

Judeka

In een glas Judeka-wijn vind je Sicilië… Judeka-wijnen zijn een weerspiegeling van het gebied, Caltagirone, met respect voor het milieu en voor de consument. Caltagirone is opgenomen in de specificatie van Cerasuolo di Vittoria (klik naar deze wijn), de enige D.O.C.G. (gecontroleerde en gegarandeerde oorsprongsbenaming) van Sicilië.

Judeka volgt de principes van biologische landbouw, de druiven worden met de hand geoogst waardoor het karakter van het fruit intact blijft, terwijl de karakteristieken van de inheemse wijnstokken behouden blijven.

Emilio Sciacca

“Emilio Sciacca Etna Wine” is een project geboren in 2015, gefinaliseerd met het onderzoek van enkele jaren om een eigendom op de Etna te kopen. De eigenaar Emilio, die al reeds werkervaring heeft op het gebied van natuurtoerisme en wijntoerisme, wordt verliefd op een klein stukje land met een oude te restaureren Palmento (molensteen) in Linguaglossa (Noord-Etna) in de wijk Martinella.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.